5 eenvoudige uitspraken over Laserontharing UitgelegdTijdens de allereerste minuten na een laserontharing kan het deel met een huid dat behandeld kan zijn, rood geraken en opzwellen. Dit is een normale reactie op een warmte en energie welke een laser afgeeft.

Allicht luisteren we aandachtig tot uw wensen en verwachtingen van het uitkomst. Wij vertellen u hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan teneinde het te verwachten resultaat te bereiken.

Voor wij beginnen met een laserontharing maken we foto’s van het te behandelen gebied. Vervolgens testen we hetgeen een perfecte hoeveelheid laserenergie kan zijn en passen we de instellingen met een laser daarop aan.

Bij IPL geraken lichtflitsen op  een te behandelen huid afgevuurd. Een kracht welke hierbij vrijkomt is via een te verwijderen haren getransporteerd naar het haarzakje, dat haarzakje wordt verwarmd en gaat kapot waardoor er geen nieuwe hoofdharen verdere uit het haarzakje mogen groeien.

Daar zijn enkele laserbehandelingen nodig voor een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken gemaakt in een haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus betreffende 3 fasen.

Zes weken wegens en veel weken na de behandeling mag uw huid niet blootgesteld worden met zonlicht en UV-straling. Mits u gaarne in zonlicht zit, is een treatment in de zomermaanden ook niet optimaal.

Dit intakegesprek dient bij verdere om te bepalen of u bestemd bent voor een verzorging. Contra-indicaties mogen bestaan epilepsie, zonneallergie, de aanwezigheid aangaande kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken van een infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en het behandeling met sommige medicijnen. De arts mag vervolgens wellicht ons overige behandeling raden aan.

Wilt u vanwege altijd af aangaande ongewenste haargroei aan overbeharing? Kies dan voor vanwege definitief ontharen! Dit scheren, epileren ofwel waxen heeft wegens overbeharing slechts ons tijdelijk uitkomst.

Tijdens het consult met de arts of huidtherapeute doorspreken we de techniek en methode betreffende ons laserontharing. We leggen uitvoerig uit wat de mogelijke risico’s en complicaties zijn en wij nemen de handige gezondheidstoestand door, met name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing betreffende laser in optimale omstandigheden plaats.

De laserbehandeling is uitgevoerd via één over onze huid- en schoonheidsspecialisten. Wilt u behulpzame feiten aan de specialisten, kijk op dan onze specialisten website.

Deze kleurverandering is doorgaans tijdelijk. Zodra u hinder heeft met huidaandoeningen, zoals eczeem ofwel ons koortslip, kan de verzorging lekkerder op meer info een ander tijdstip gepland worden.

Zo goed als al die gebieden op dit lijf betreffende getinte haren, mogen betreffende een laser behandeld geraken. Gebieden die niet behandeld geraken, bevinden zich rond een ogen en in het oor. Hier bestaat een risico op beschadiging aangaande weefsel.

Besteedt u overmatige tijd en geld juiste scheren, waxen, harsen of epileren met uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door geneesmiddel over laser kan zijn dé oplossing om elke dag verzorgd vanwege de dag te aankomen.

Dit wordt vantevoren met u besproken. Wel is dit belangrijk teneinde er rekening mee te behouden dat tussen een verzorging in slechts scheren toegestaan kan zijn, zeker waxen, harsen en epileren bestaan niet toegestaan. Behulpzame feiten over wat u vanwege de treatment moet doen en na een treatment kunt verwachten vindt u voor wegens- en nazorg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige uitspraken over Laserontharing Uitgelegd”

Leave a Reply

Gravatar